Violència a la japonesa

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Takashi Miike presenta Lesson of the Evil, una història d’institut amb molta sang

Aquest 2013 el Festival de Sitges ha volgut homenatjar la filmografia de Takashi Miike, un dels referents del gènere al Japó.  El seu univers es caracteritza per les imatges ultraviolentes i la crítica social. Va ser un dels primers cineastes nipons que va provocar amb les seves pel·lícules on l’horror ila sang hi estan molt presents. Amb més de 2oo pel·lícules a l’esquena, Miike ha presentat al festival dues cintes: Shield of Straw i Lesson of the Evil. Dues obres molt diferents però amb el segell Miike.

Lesson of the Evil és una pel·lícula que recupera l’estil que va consolidar al director japonès en films com 13 asesinos, Dead or Alive i Ichi the Killer. Personatges perturbats i amb ganes de matar per plaer; el Takashi Miike més canalla torna a la gran pantalla, i aquesta vegada ambientant la història en un institut. Davant el problema de copiar durant els examens, els professors de l’escola decideixen imposar normes. Però el professor Harumi està disposat a anar més enllà. Durant la primera mitja hora assistim a una aproximació al personatge protagonista d’aquesta història, el psicòpata que anirà  preparant el camp de batalla. Perquè al final, es juga a vida o mort. No hi ha escapatòria.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca