Cheap Thrills: qui en dóna més?

E. L. Katz debuta amb una història sobre els límits de la violència en temps de crisi

La crisi ens ha tocat, i molt. Prova d’això són els nombrosos drames que apareixen als mitjans de comunicació. La crisi també ha servit d’inspiració a molts autors i creadors, com és el cas de E. L. Katz, que ha presentat el seu primer llargmetratge a Sitges. Cheap Thrills és una comèdia negra sobre els límits de la persona, guanyadora al Underground Film Festival de Boston. Fins a on estaríem disposats a arribar per protegir la nostra família? Seríem capaços de matar per diners?

En Craig (Pat Healy) té una vida de merda. Acaba de perdre la feina i en set dies serà desallotjat de casa per impagament. Tot canvia quan es retroba amb el seu amic de la infància, en Vince (Ethan Embry), a qui feia anys que no veia. Un desconegut els posarà a prova, obligant-los a fer accions poc ortodoxes i cada vegada més agressives. Per quant li trencaries la mà al del costat? ? I el braç? I un cop entres al cercle, cada cop és més difícil sortir-ne; és pura addició. El film combina la comèdia negra i la ironia amb escenes de pura violència gratuïta: serveix de crítica, també, a la hipocresia i avarícia de les persones. És fàcil escandalitzar-nos amb el comportament dels protagonistes, però què faríem nosaltres si ens trobéssim en la seva situació?

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Moció de cesura

Al contraatac

Pànics morals

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca