Cheap Thrills: qui en dóna més?

E. L. Katz debuta amb una història sobre els límits de la violència en temps de crisi

La crisi ens ha tocat, i molt. Prova d’això són els nombrosos drames que apareixen als mitjans de comunicació. La crisi també ha servit d’inspiració a molts autors i creadors, com és el cas de E. L. Katz, que ha presentat el seu primer llargmetratge a Sitges. Cheap Thrills és una comèdia negra sobre els límits de la persona, guanyadora al Underground Film Festival de Boston. Fins a on estaríem disposats a arribar per protegir la nostra família? Seríem capaços de matar per diners?

En Craig (Pat Healy) té una vida de merda. Acaba de perdre la feina i en set dies serà desallotjat de casa per impagament. Tot canvia quan es retroba amb el seu amic de la infància, en Vince (Ethan Embry), a qui feia anys que no veia. Un desconegut els posarà a prova, obligant-los a fer accions poc ortodoxes i cada vegada més agressives. Per quant li trencaries la mà al del costat? ? I el braç? I un cop entres al cercle, cada cop és més difícil sortir-ne; és pura addició. El film combina la comèdia negra i la ironia amb escenes de pura violència gratuïta: serveix de crítica, també, a la hipocresia i avarícia de les persones. És fàcil escandalitzar-nos amb el comportament dels protagonistes, però què faríem nosaltres si ens trobéssim en la seva situació?

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Breus

La CUP vol respostes

La diputada de la CUP en el Parlament Maria Sirvent ha urgit el Govern i la Cambra catalana a aclarir què faran si el...

“Volem poder pactar eleccions”

La secretària general adjunta i portaveu d'ERC, Marta Vilalta, ha proposat a JxCat i la CUP acordar junts la convocatòria electoral a Catalunya: "Volem...

JxCat no condicionarà la convocatòria electoral a la inhabilitació de Torra

La vicepresidenta de JxCat i diputada en el Parlament, Elsa Artadi, ha rebutjat que la sentència del Tribunal Suprem (TS) sobre la inhabilitació del...

Torra titlla d'”aberració” la condemna als Jordis

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha titllat d'"aberració més absoluta" la condemna per sedició a l'expresident de l'ANC, Jordi Sànchez, i al...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca