Cheap Thrills: qui en dóna més?

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

E. L. Katz debuta amb una història sobre els límits de la violència en temps de crisi

La crisi ens ha tocat, i molt. Prova d’això són els nombrosos drames que apareixen als mitjans de comunicació. La crisi també ha servit d’inspiració a molts autors i creadors, com és el cas de E. L. Katz, que ha presentat el seu primer llargmetratge a Sitges. Cheap Thrills és una comèdia negra sobre els límits de la persona, guanyadora al Underground Film Festival de Boston. Fins a on estaríem disposats a arribar per protegir la nostra família? Seríem capaços de matar per diners?

En Craig (Pat Healy) té una vida de merda. Acaba de perdre la feina i en set dies serà desallotjat de casa per impagament. Tot canvia quan es retroba amb el seu amic de la infància, en Vince (Ethan Embry), a qui feia anys que no veia. Un desconegut els posarà a prova, obligant-los a fer accions poc ortodoxes i cada vegada més agressives. Per quant li trencaries la mà al del costat? ? I el braç? I un cop entres al cercle, cada cop és més difícil sortir-ne; és pura addició. El film combina la comèdia negra i la ironia amb escenes de pura violència gratuïta: serveix de crítica, també, a la hipocresia i avarícia de les persones. És fàcil escandalitzar-nos amb el comportament dels protagonistes, però què faríem nosaltres si ens trobéssim en la seva situació?

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca