L’inici del mal

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

We Are What We Are retrata els horrors d’una família anclada en el passat

Què passa quan ens comportem diferent als altres? Quan no estem integrats en la societat? Som realment persones? Aquestes són algunes de les qüestions que es plantegen a We Are What We Are, remake de Jim Mickle de Somos lo que hay, de Jorge Michel Grau, pel·lícula que es va presentar al Festival de Sitges de fa uns anys. La cinta explora la misteriosa vida d’una família de l’estat de Nova York que veu com comença a destrossar-se degut a la mort de la mare. El patriarca, visiblement afectat, farà el possible per tornar la normalitat a la vida de la seva família, però les filles descobriran la vertadera faceta del seu pare. Mickle fa una aproximació molt freda a un tema polèmic, que aquest any sembla esta present en moltes cintes a competició. Tot i haver-se trencat esquemes en pel·lícules com The Green Inferno, el canibalisme continua sent un tema que segueix causant polèmica i repulsió.

A diferència de l’original, la cinta no mostra res, sinó que deixa volar la imaginació a l’audiència. Un estil sobri, més cuidat, que al final acaba mostrant-se tal i com és: ferotge i primitiu, com el propi individu. L’austeritat i la fredor de l’ambient és un acurat retrat d’aquesta esgarrifosa història, que deixa l’espectador clavat a la butaca. L’impacte final és punyent i precís, com el ganivet quan talla la carn.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca