90 minuts d’avorriment

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

La nova proposta del director de Sightseers ens trasllada a la Guerra Civil anglesa on hi reina l’absurd

Un camp de batalla. Imatges en blanc i negre. Això és A Field in England, la nova pel·lícula de Ben Wheatley, director de l’entranyable Sightseers, film que va encandilar Sitges l’any passat. Aquesta vegada ens traslladem a la Guerra Civil anglesa, on quatre desertors debaten sobre el sentit de matar-se els uns als altres. Si a aquest argument li afegim bolets alucinògens pel mig, tenim un producte que ben bé podria haver realitzat el director català Albert Serra. A Field in England són 90 minuts d’incoherència, de diàlegs buits i interpretacions delirants. Protagonitzada per Julian Barratt, Michael Smiley i Reece Shearsmith, la cinta està més a prop del cinema experimental que de les anteriors obres de Wheatley. Tota ella transcorre al camp, on els protagonistes argumenten sense sentit sobre el perquè de tot plegat. L’espectador familiaritzat amb el cinema absurd “Made in England” trobarà paral·lelismes amb les obres dels Monty Python, però amb una petita diferència: en un cas parlem d’art, i en l’altre de tortura cinematogràfica.

D’una cosa de la que podem estar segurs és que A Field in England no és una pel·lícula: és una presa de pèl. Prova d’això són les nombroses persones que s’han aixecat de la sala durant la projecció. Quedeu avisats.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca