Dirigint Charlie Sheen

L’actor fa de si mateix a la nova pel·lícula de Roman Coppola

A aquestes alçades, tots sabem qui és Charlie Sheen. Fill de l’actor Martin Sheen i intèrpret de pel·lícules com Wall Street i Platoon, va ser acomiadat de la sèrie Two And A Half Men a causa dels seus problemes amb les drogues i l’alcohol. Bé, la primera part es podria ometre. Els seus excessos han popularitzat la seva faceta d’actor alcohòlic i violent fins al punt que el propi cinema es retroalimenta d’aquesta mala fama de Sheen. Roman Coppola, fill de l’oscaritzat Francis Ford Coppola el dirigeix a A Glimpse Into The Mind of Charles Swan III, una fàbula sobre el desamor i la crisi dels 40.

El film recorda l’estil de Wes Anderson, director de Moonrise Kingdom i Fantastic Mr. Fox. Un estil cuidat al detall, amb molt esteticisme i tons que combinen amb l’ambient i els personatges en escena. L’ambientació i els elements decoratius són perfectes, tot i que puguin semblar surrealistes. El protagonista d’aquesta història, Charles Swan, és un home que s’acaba de separar de la seva parella, la Ivanka. Deprimit i incapaç d’oblidar-la, rememora el passat i s’imagina com recuperar el seu amor. Els espectadors assistim a un viatge oníric a través dels records del protagonista, un home entrat a la quarentena que ho ha perdut tot. La seva germana (Patricia Arquette) i el seu millor amic (Jason Schwartzman) seran crucials per en Charles, el qual el veurem acompanyat de l’alcohol en vàries ocasions. Ens trobem davant el que sembla una mena de rehabilitació emocional i alhora professional del propi Sheen, que protagonitza moltes (per no dir totes) de les escenes de la cinta. Una menció especial a Bill Murray, una de les icones del cinema indie nord-americà i habitual a les pel·lícules de Wes Anderson, que aquí homenatja al mític John Wayne. Si a aquest còctel li sumem una banda sonora a càrrec de Liam Hayes amb cançons com White Telescope, tenim una pel·lícula entranyable, que farà les delícies dels amants del cinema independent i dels incondicionals de Bill Murray.

 

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca