Dirigint Charlie Sheen

L’actor fa de si mateix a la nova pel·lícula de Roman Coppola

A aquestes alçades, tots sabem qui és Charlie Sheen. Fill de l’actor Martin Sheen i intèrpret de pel·lícules com Wall Street i Platoon, va ser acomiadat de la sèrie Two And A Half Men a causa dels seus problemes amb les drogues i l’alcohol. Bé, la primera part es podria ometre. Els seus excessos han popularitzat la seva faceta d’actor alcohòlic i violent fins al punt que el propi cinema es retroalimenta d’aquesta mala fama de Sheen. Roman Coppola, fill de l’oscaritzat Francis Ford Coppola el dirigeix a A Glimpse Into The Mind of Charles Swan III, una fàbula sobre el desamor i la crisi dels 40.

El film recorda l’estil de Wes Anderson, director de Moonrise Kingdom i Fantastic Mr. Fox. Un estil cuidat al detall, amb molt esteticisme i tons que combinen amb l’ambient i els personatges en escena. L’ambientació i els elements decoratius són perfectes, tot i que puguin semblar surrealistes. El protagonista d’aquesta història, Charles Swan, és un home que s’acaba de separar de la seva parella, la Ivanka. Deprimit i incapaç d’oblidar-la, rememora el passat i s’imagina com recuperar el seu amor. Els espectadors assistim a un viatge oníric a través dels records del protagonista, un home entrat a la quarentena que ho ha perdut tot. La seva germana (Patricia Arquette) i el seu millor amic (Jason Schwartzman) seran crucials per en Charles, el qual el veurem acompanyat de l’alcohol en vàries ocasions. Ens trobem davant el que sembla una mena de rehabilitació emocional i alhora professional del propi Sheen, que protagonitza moltes (per no dir totes) de les escenes de la cinta. Una menció especial a Bill Murray, una de les icones del cinema indie nord-americà i habitual a les pel·lícules de Wes Anderson, que aquí homenatja al mític John Wayne. Si a aquest còctel li sumem una banda sonora a càrrec de Liam Hayes amb cançons com White Telescope, tenim una pel·lícula entranyable, que farà les delícies dels amants del cinema independent i dels incondicionals de Bill Murray.

 

- Publicitat -

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

La CUP es nega a fer un altre “referèndum de pega”

El diputat de la CUP al Parlament Carles Riera ha defensat que la via unilateral és "l'única" possible per forçar l'Estat a un diàleg...

Budò posa en dubte el retorn de Puigdemont

La consellera de la Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó (JxCat), ha constatat la dificultat que torni l'expresident Carles Puigdemont si guanya les eleccions...

El Parlament declara que “Catalunya és republicana”

El Parlament ha declarat aquest divendres que Catalunya és "republicana" i que no "reconeix ni vol tenir cap rei". Amb els vots a favor...

Israel està fent el possible per evitar un nou confinament

El primer ministre d'Israel, Benjamin Netanyahu, ha assegurat aquest dijous que el seu Govern està adoptant totes les mesures possibles per evitar haver d'imposar...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca