El Teatre Principal torna a obrir les portes

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Set anys després de restar en desús, el Teatre Principal de Barcelona ha tornat a obrir les seves portes gràcies a una inversió de sis milions d’euros. El que fou l’antic Teatre de la Santa Creu va celebrar el seu retorn a l’activitat amb un concert del Cor de Cambra del Palau de la Música organitzat per l’entitat d’Amics de la Rambla. A principis de novembre tindrà lloc la inauguració oficial.

El Teatre Principal és el teatre més antic de la ciutat i un dels més antics de tot l’Estat espanyol. Va començar la seva activitat a la segona meitat del segle XVI fins el seu tancament temporal el 2006. En la seva història destaca que entre el 1872 i el 1906 el seu local de la planta superior s’instal·là la seu de l’Ateneu Barcelonès, i que entre 1919 i el 1986 va funcionar com a cinema.

- Publicitat -