El Teatre Principal torna a obrir les portes

Set anys després de restar en desús, el Teatre Principal de Barcelona ha tornat a obrir les seves portes gràcies a una inversió de sis milions d’euros. El que fou l’antic Teatre de la Santa Creu va celebrar el seu retorn a l’activitat amb un concert del Cor de Cambra del Palau de la Música organitzat per l’entitat d’Amics de la Rambla. A principis de novembre tindrà lloc la inauguració oficial.

El Teatre Principal és el teatre més antic de la ciutat i un dels més antics de tot l’Estat espanyol. Va començar la seva activitat a la segona meitat del segle XVI fins el seu tancament temporal el 2006. En la seva història destaca que entre el 1872 i el 1906 el seu local de la planta superior s’instal·là la seu de l’Ateneu Barcelonès, i que entre 1919 i el 1986 va funcionar com a cinema.

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca