Un projecte periodístic sense pressa però sense pausa

Benvinguts a RevistaMirall.com, el projecte periodístic d’un grup de joves que posarà l’èmfasi en els reportatges i les entrevistes. Des que vàrem iniciar  la nostra tasca amb IntocableDigital.cat fins avui, que estrenem nova capçalera, el nombre de periodistes aturats ha arribat a créixer fins a un 811,83% segons l’informe elaborat per l’equip de Digilab Media, Strategy and Regulation. I han desaparegut més de 10.000 mitjans de comunicació a l’Estat espanyol tal com mostra un estudi realitzat per la Federació d’Associacions de Periodistes d’Espanya (FAPE). Una dada esgarrifosa però que posa de manifest la nostra aposta pel periodisme i per una marcada diferenciació del nostre producte.

No s’esperin de nosaltres un seguiment al minut de l’actualitat, ni tampoc grans titulars de grans esdeveniments. RevistaMirall.com vol ser un portal que destaqui per un tractament més pausat de l’actualitat, per això la nostra oferta es centra en aspectes més socials i culturals sense oblidar el panorama polític. El nostre equip de col·laboradors procurarà aproximar a través d’històries i de testimonis un seguit de situacions explicades molt sovint amb números i molt per sobre de l’autèntic problema. Moments de superació i de desesperació que mereixen ser explicats.

El nostre projecte és també el teu projecte, perquè no es pot entendre el periodisme sense la societat que el rodeja. Si tens una història que vols explicar, no dubtis en contactar amb nosaltres a través de redaccio@revistamirall.com. Junts farem de RevistaMirall.com un reflex de la societat.

 

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca