eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El Parlament s’obre a la participació ciutadana amb l’escó 136

  El Parlament de Catalunya vol obrir les seves portes a la participació ciutadana. A través de la secció Escó 136 del portal Parlament.cat,  l’òrgan de representació del poble català vol donar un espai de participació per a qui ho desitgi i aporti comentaris o suggeriments als projectes i proposicions de llei en vies de tramitació.

  Consulta la proposició de llei de transferència AQUÍ 

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  Des del 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció ens ajuda a continuar endavant.

  Els més llegits

  Guerres de religió

  Emoció i atenció

  Un caos planificat

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca