eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El 2012 s’emporta 5.000 periodistes i 84 mitjans

  Un estudi realitzat per l’Observatori de la crisi de la Federació d’Associacions de Periodistes d’Espanya (FAPE) conclou que l’any 2012 5.000 periodistes van perdre la feina i fins a 84 mitjans de comunicació van tancar per problemes econòmics.

  Aquestes dades, qualificades de “molt doloroses” per als mateixos membres de la Federació, segueixen la tendència de les donades des que va explotar la crisi econòmica. Des del 2008 es calcula que fins a 10.000 mitjans han desaparegut.

   

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Els més llegits

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca