Barcelona je t’aime. Smoll Bar

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

C/ Comtessa de Sobradiel, 9

Com arribar? L4 parada Barceloneta

Al vell mig de la nit, quatre gats negres i tres fanals condimenten el pas a l’interior d’un conte on la intensitat de les làmpades de colors il·lumina l’estampa de matinada. La gran explosió artística se serveix sobre un tall de llimona a “Smoll Bar” del Barri Gótic. El Fran, un home pintoresc, com extret d’un conte de pirates, rep els seus clients amb un agradable somriure per mostrar les joies més creatives que s’amaguen a l’interior.

Un d’aquets secrets rep el nom de Kalashnikov, un impressionant xarrup de vodka que s’ha de prendre de cop, després d’haver mossegat una llimona farcida de café i sucre. Una impressionant explosió de sabors que prové de la recepta d’una vella amiga seva “La Femme Fatal” , que deia que era l’elixir dels pobres.

Arquitectes, fotògrafs, dissenyadors, escriptors i artistes trien “Smoll bar” per sintonitzar-se en un espai temps molt diferent i creatiu.

El local està decorat amb mobiliari dels anys seixanta, setanta i vuitanta que en Fran trobava en petits mercats, magatzems i polígons. És un pirata que sempre surt en busca de tresors que més tard col·loca barrocament al seu bar. Si t’enamores d’algun objecte pots adquirir-lo i emportar-te’l a casa. Si decidiu aventurar-vos de camí cap a “Smoll Bar” en Fran us explicarà antics contes i llegendes del local i la seva història.

 

- Publicitat -