eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Barcelona je t’aime. Smoll Bar

  C/ Comtessa de Sobradiel, 9

  Com arribar? L4 parada Barceloneta

  Al vell mig de la nit, quatre gats negres i tres fanals condimenten el pas a l’interior d’un conte on la intensitat de les làmpades de colors il·lumina l’estampa de matinada. La gran explosió artística se serveix sobre un tall de llimona a “Smoll Bar” del Barri Gótic. El Fran, un home pintoresc, com extret d’un conte de pirates, rep els seus clients amb un agradable somriure per mostrar les joies més creatives que s’amaguen a l’interior.

  Un d’aquets secrets rep el nom de Kalashnikov, un impressionant xarrup de vodka que s’ha de prendre de cop, després d’haver mossegat una llimona farcida de café i sucre. Una impressionant explosió de sabors que prové de la recepta d’una vella amiga seva “La Femme Fatal” , que deia que era l’elixir dels pobres.

  Arquitectes, fotògrafs, dissenyadors, escriptors i artistes trien “Smoll bar” per sintonitzar-se en un espai temps molt diferent i creatiu.

  El local està decorat amb mobiliari dels anys seixanta, setanta i vuitanta que en Fran trobava en petits mercats, magatzems i polígons. És un pirata que sempre surt en busca de tresors que més tard col·loca barrocament al seu bar. Si t’enamores d’algun objecte pots adquirir-lo i emportar-te’l a casa. Si decidiu aventurar-vos de camí cap a “Smoll Bar” en Fran us explicarà antics contes i llegendes del local i la seva història.

   

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Els més llegits

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca