Barcelona je t’aime. Le Cyrano

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Carrer Aribau, 154

08036 Eixample

Telf.: 932317909

Com arribar-hi?

 

Cada cap de setmana, els ronyons de totes les edats cauen al forat negre d’un espai anomenat “Le Cyrano” o també conegut com a “Bar de la Tere”. És un asfixiant espai reduït on les parets absorbeixen l’escalfor humana que serveix de radiador en sintonia amb l’elevat desig sexual que allà s’hi respira. Els humans es converteixen en animals salvatges, ferotges criatures que busquen un espai on plasmar l’art de les relacions interpersonals.

A partir de les onze de la nit l’entrada al  local es converteix en un joc de Tetris en que la distància mínima entre els cossos és inexistent. L’alcohol n’és el protagonista i es permet servir en quantitats inimaginables per la desinhibició de qualsevol ànima cauta. En arribar pots gaudir d’un règim escòpic naturalitzat per una focalització sensata i coherent. Malauradament, per poder integrar-se al grup es necessari començar pel swing  d’un bon cubata que pots servir-te’l tu mateix. Com és d’esperar, ningú mostra cap mena de pudor en atemptar contra els principis de l’alcoholisme així que, quan el cambrer s’ha despistat, l’ampolla de Vodka ha estat violada irremeiablement. Així, el règim escòpic personal es va degradant en freqüències nacionals i internacionals, el blanc ja no es tant pur i el negre es va fent més atractiu.  La profunditat del local remet a analogies sexuals, ja que una vegada entres allà el món es transforma i perd el sentit pueril. Les allargades taules són de fusta mullada en les quals les teles de la roba s’enganxen com un xiclet sobre l’alcohol més dolç. A les parets hi ha uns quants pòsters d’anuncis antics amb dones suggeridores emmarcades per renglons de fusta que reiteren la seva poca importància dins del joc. Aquests, els pòsters emmarcats, són els que més pateixen les conseqüències violentes de l’estat d’embriaguesa dels clients.

Al final del local podem divisar el Gran Quadre d’intent expressionista que mostra, sota un focus de llum aïllat,  la pecaminositat de la copulació d’un home i una dona en blanc i negre. Aquest quadre es va dibuixar sol perquè la suor nocturna dels clients demana marro al tema. A més, tota aquesta jungla mullada va acompanyada amb crispetes salades fruit del màrqueting que genera la màxima consumició a causa de la set. Acció-reacció i és la reacció la que mou a que ens convertim en tot un espectacle digne d’admirar. Per tot això i molt més cal que vosaltres mateixos experimenteu noves sensacions i visiteu aquest peculiar local que us donarà, de ben segur, la benvinguda totes les nits al carrer Aribau entre Rossellò i Còrcega.

- Publicitat -