Rovira i Aragonès també giren l’esquena a Junqueras

Signen el manifest d'ERC que demana una "renovació de la cúpula" del partit

La secretària general d’ERC amb funcions de presidenta, Marta Rovira, i el president del Govern, Pere Aragonès, també han signat el manifest d’ERC que demana una “renovació de la cúpula” del partit. També ho ha fet la consellera d’Economia, Natàlia Mas Guix, que se suma així als més de 740 militants que han firmat el text. El text reclama conduir el partit cap a un model “més coral i col·lectiu, transparent i amb més participació de la base”. També l’ha signat el president del grup parlamentari, Josep Maria Jové. I té el suport de la vicepresidenta, Laura Vilagrà; del viceconseller, Sergi Sabrià, i de tots els consellers i conselleres del Govern amb carnet del partit menys Anna Simó ni Joan Ignasi Elena.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes