Sex FAQS, amb la Lara Castro-Grañén

Entrevistem la Lara Castro-Grañén; psicòloga i sexòloga individual i de parella.

Fundadora de PlacerConsentido, un equip de dones psicòlogues i sexòlogues que aposten per l’educació sexual i afectiva de qualitat, i directora de la botiga online www.sexshopconsentido.com. Lidera un equip de sexòlogues que imparteixen tallers d’educació sexual a instituts de Secundària.

Coautora, amb Marta Piedra, del llibre ‘Sex FAQS. El que sí pregunten els adolescents’, una guia d’educació sexual per a adolescents, editada per Larousse. I autora del llibre de creixement eròtic per adults ‘Placer ConSentido’.

Seguim gràcies a tu!

D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors.

Els més llegits