Colau hauria contractat un advocat vinculat a un grup rus considerat terrorista per EUA

Sirera demana explicacions

L’alcaldable del PPC a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, ha demanat aquest dimarts explicacions a l’alcaldessa, Ada Colau, per la contractació d’un advocat vinculat a un grup rus considerat “terrorista global” per Estats Units i que està implicat en el finançament de la invasió a Ucraïna. La contractació l’ha avançat el ‘Tot Barcelona’. Fonts municipals han confirmat a l’ACN que Stanislav Shevchuk Geraskin es va incorporar a l’equip de llicències municipal el 16 de gener a través de les borses d’interinatge de tècnic superior en Dret. A l’Ajuntament no li consta cap informació per part de les autoritats policials i judicials que hagin impedit fins ara la seva contractació.

Publicitat

En aquest sentit, les mateixes fonts han afegit que el consistori està a disposició del que demanin o informin les autoritats corresponents.

“L’Ajuntament no només està permetent que Barcelona sigui la capital europea dels okupes i els antisistema, a més contracta una persona que està sent investigada i perseguida per les autoritats internacionals per les seves vinculacions amb la invasió d’Ucraïna i que és considerat un terrorista global pel govern d’Estats Units”, s’ha queixat Sirera, que creu que fiscalia hauria d’actuar. Shevchuk estaria vinculat al Moviment Imperial Rus (MIR).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes