Sanitaris i docents omplen Sant Jaume

Uns 3.000 sanitaris i docents es manifesten pel centre de Barcelona per reclamar millores en els serveis públics

Publicitat

Milers de sanitaris i docents es manifesten aquest dimecres pel centre de Barcelona per reclamar millores professionals i salarials i més recursos per als serveis públics. Són 3.000 segons la Guàrdia Urbana. Convocats per diversos sindicats, s’han concentrat a la plaça Sant Jaume i es dirigeixen cap al Parlament. La portaveu de la Mesa Sindical de Sanitat, Anna Alcalà, ha alertat que la situació és “penosa” i que treballen “sota mínims”. A més, ha remarcat que han cridat a la vaga a tots els professionals i no només als metges –Metges de Catalunya ha fet la seva pròpia convocatòria- perquè el problema és generalitzat. Des d’USTEC, Iolanda Segura, ha reclamat revertir definitivament les retallades fetes fa una dècada als serveis públics.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes