8 vols de Ryanair cancel·lats al Prat per la vaga dels tripulants de cabina

A més, s'han registrat 70 retards a l'aeroport de Barcelona i 9 al de Girona

Publicitat

La companyia Ryanair ha suspès 8 vols des de l’aeroport del Prat per la nova jornada de vaga dels tripulants de cabina, segons dades del sindicat USO corresponents a les set de la tarda. De fet, són la gran majoria de vols afectats a tot l’Estat, on hi ha hagut 10 cancel·lacions. Concretament, des del Prat s’han suspès els vols amb destinació Londres, Milà, Roma i Palma i viceversa. A més, des de l’aeroport balear tampoc s’ha operat el trajecte fins a Hamburg d’anada i tornada. Pel que fa als retards, des de Barcelona se n’han comptabilitzat 35 en les sortides i 35 en les arribades, i a l’aeroport de Girona, 5 en les sortides i 4 en les arribades.

Els tripulants de cabina de Ryanair han començat aquest dilluns quatre noves jornades de vaga, fins dijous que ve, per exigir un nou conveni laboral d’acord amb la legislació espanyola. La setmana que ve preveuen fer quatre dies més d’aturades, concretament entre el 25 i el 28 de juliol.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes