La carrera política d’Arrimadas agonitza

Anuncia una "refundació del projecte" després de desaparèixer del Parlament andalús

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha anunciat una “refundació del projecte” l’endemà de la derrota a les eleccions d’Andalusia que els ha fet passar de tenir 21 escons i governar al costat del PP a desaparèixer del Parlament de la Comunitat Autònoma. En una entrevista a Onda Cero, la líder taronja ha reconegut que la marca del seu partit “no és percebuda com a útil pels espanyols”. “Ho sabíem i ho constaten aquestes eleccions”, ha dit en relació als comicis andalusos. Davant d’aquest fet, la direcció de Cs ha decidit accelerar el pla d’actuació posat en marxa des de fa uns mesos per “renovar programa, equips, marca i lideratge”. Arrimadas preveu referendar el pla abans de les properes autonòmiques i municipals del 2023.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes