La Moncloa invertira 1.100M€ per analitzar la situació del castellà

El Gobierno aprova crear un observatori global de l'espanyol en el marc del PERTE de la llengua

Publicitat

El govern espanyol ha aprovat crear un observatori global de l’espanyol en el marc del PERTE de la nova economia de la llengua. Aquest PERTE té una inversió pública prevista de 1.100 milions d’euros i, segons ha remarcat la portaveu de l’executiu, Isabel Rodríguez, pretén “aprofitar el potencial” del castellà i de les llengües cooficials “com a factor de creixement econòmic i de competitivitat”. L’observatori tindrà com a objectiu analitzar la situació de l’espanyol, català, basc i gallec al món i, en particular en la nova economia digital. Tindrà seu a La Rioja i serà un òrgan interministerial.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes