Fira de Barcelona qualifica de “magnífica notícia” la pròrroga del Mobile World Congress Barcelona fins al 2030

La institució atribueix la decisió "al treball de totes les institucions implicades"

Fira de Barcelona ha celebrat la pròrroga del Mobile World Congress Barcelona fins al 2030, anunciada per GSMA aquest dilluns, i que la institució ha qualificat de “magnífica notícia. En un comunicat, l’entitat ha posat en valor “l’impacte econòmic” associat a la celebració del congrés”, el qual “potencia l’ecosistema tecnològic de Catalunya”, i ha atribuït la decisió “al treball de totes les institucions implicades i a l’èxit en l’organització del congrés des de la seva arribada a Barcelona el 2006”. El president del consell d’administració de Fira de Barcelona, Pau Relat, ha afirmat que “la cooperació entre els implicats ha estat clau” per poder firmar l’acord.

Publicitat

Relat també ha assegurat que Fira de Barcelona s’ha consolidat “com un espai de consens on aquests esdeveniments troben l’entorn ideal per créixer”. Precisament, la institució ha atribuït la decisió “al treball de totes les institucions implicades”

Al seu torn, el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, ha agraït a GSMA que “hagi destacat com a element diferencial el model de Barcelona com a ecosistema únic per a l’establiment i celebració d’esdeveniments internacionals”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes