Detingut el cantant de trap de l’Hospitalet Morad per una ordre de detenció pendent

L'artista ha passat la nit a comissaria i aquest matí ha quedat en llibertat amb càrrecs

El cantant de trap de l’Hospitalet Morad ha estat detingut per un requisit judicial pendent, segons ha avançat la publicació ‘El Caso’ i ha pogut confirmar l’ACN de fonts properes al cas. En concret, l’artista ha estat detingut aquest dilluns per no haver-se presentat al jutjat per declarar per un delicte contra la seguretat del trànsit, pel fet que va ser enxampat pels Mossos d’Esquadra conduint sense carnet, un document que sembla que no ha obtingut mai. El jutge va ordenar que se’l detingués per prendre-li declaració, i ahir mateix, agents dels Mossos van complir l’ordre. L’artista ha passat la nit a comissaria i aquest matí ha prestat declaració davant del jutge, que l’ha deixat en llibertat amb càrrecs.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes