Laporta diu que l’encariment de costos per la guerra a Ucraïna pot fer replantejar l’Espai Barça

El president del FC Barcelona admet que si el conflicte i la crisi s'allarguen, s'haurà de "repensar" tot

Publicitat

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha alertat que l’increment dels costos dels materials de construcció, transport i possiblement interessos bancaris, degut a la guerra a Ucraïna, podria fer endarrerir les obres del nou Espai Barça i la remodelació del Camp Nou. “Això, d’alguna manera, ens obliga a repensar-ho tot”, ha assegurat en una entrevista a ‘El Periódico’. “No podem oblidar que hi ha una guerra i que té un impacte econòmic important, i la institució està per davant de tot”, ha conclòs. Laporta diu que els materials s’han encarit un 25% i es preveu que també ho fessin els tipus d’interès. “Tenim les llicències i el calendari d’obres, però si això dura molt, ho haurem de reconduir”, ha argumentat.

Per això, diu que hauran de parlar amb el banc d’inversions Goldman Sachs, que és qui ha treballat amb els inversors per finançar l’Espai Barça per 1.500 milions d’euros, i que inclou el nou Camp Nou, un nou Palau Blaugrana i la remodelació de tot l’entorn. Si el pressupost de les obres pugés molt més, Laporta diu que reestructuraran el projecte.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes