Per sempre, Aida i Alba

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Aida Domènech i Alba Paul posen fi a la seva relació. No s’acaba el món, ni això és una tragèdia, però avui és un dia trist. Hi ha notícies pitjors. Tenim problemes més greus dels quals preocupar-nos i tot el que vulgueu. Però insisteixo, avui és un dia trist.

Aquesta no serà ni la primera ni l’última parella d’influencers que acaba amb la seva història. Tampoc és la primera parella famosa que mostra la seva relació per xarxes socials, fent-nos partícips d’ella. Però penso que aquesta ruptura va més enllà de la simple tafaneria, perquè la seva relació ha tingut un component polític i feminista que deixarà empremta per sempre.

Per exposar de manera mediàtica una relació lèsbica de la manera més pròxima i real possible, per trencar tabús i cometre l’acte més feminista que es pot dur a terme en una societat patriarcal: mostrar com s’estimaven en un món que ens educa per odiar-nos entre nosaltres.

En nom del feminisme, gràcies Aida i Alba. Sigueu felices.

- Publicitat -