Ja t’hem entès a la primera, Koeman

Ahir Koeman va reiterar un missatge que potser encara no ens ha quedat clar: “Cal ser realista. Avui dia, amb els canvis que estem fent a l’equip, és complicat estar a l’altura dels equips importants”.

Clar, dir això quan acabes de palmar 0-3 contra el Bayern pot tenir el seu sentit. Així ho va fer Piqué, a l’entrevista a peu de camp: “Es lo que hay“. Però noi, una cosa és ser realista i l’altre que sigui incapaç d’articular un missatge de confiança i ànim cap als jugadors quan vens d’un diumenge on Ansu Fati ens ha fet tornar a aixecar el cul de la cadira.

No demano que repliqui els vídeos mal sonoritzats del president Laporta a Twitter i es posi a cantar ‘I si tots animem guanyarem’, només vull que doni una imatge menys derrotista als joves que estan agafant el testimoni de les vaques sagrades i que ens fan imaginar amb un futur millor. Som conscients que amb un gruix de nois d’entre 17 i 22 anys ho tindrem complicat, però si confia en ells a la gespa que ho faci també a les sales de premsa.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.