En què quedem: El Gobierno és bo, o no?

Hi ha una cosa d’aquesta darrera setmana de la política congressista que m’ha deixat una mica contradit. Ho dic a tomb de la darrera intervenció d’ERC ahir al Congreso: El Gobierno és bo, o no?

M’ho pregunto perquè en les darreres dues setmanes el rídicul de la Generalitat, amb l’aplaudit concurs dels autònoms ‘Qui corre, cobra’, em feia la sensació que el missatge era que l’autonomia catalana, pobreta, no tenia recursos; el Govern feia esforços que no podia complir perquè l’executiu espanyol n’era el culpable. Era allò de, “nosaltres no ho hem fet bé, però ells són pitjors així que queixa’t als pares”.

Ahir dijous, de cop i volta, em trobo amb el representant d’ERC al Congreso contradient el vicepresident Pere Aragonès, la consellera Vergés i el president d’ERC al Parlament, Sergi Sabrià amb una defensa a ultrança dels PGE que, tot i que no són les “taules de Moisès” com va puntualitzar, s’hi assemblen.

En què quedem, el Gobierno és bo, o no? O us ha tornat a prendre el pèl? O intenteu semblar estadistes de la negociació mentre la taula es podreix de fàstic a la cantonada de la sala?

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.