Iceta emula el ‘pressupostos o el caos’

Reclama centrar el debat en el contingut i oblidar línies vermells i exclusions mútues

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha alertat que no aprovar els pressupostos generals de l’Estat elaborats per l’equip de Pedro Sánchez seria una decisió “temerària”. En entrevista al canal 3/24 Iceta ha assegurat que el projecte de comptes públics de PSOE i Unides Podem “aniria molt bé” que s’aprovés pensant en la conjuntura socioeconòmica provocada per la covid “i fins i tot pensant en l’interès només de Catalunya”. Els socialistes intenten sumar el màxim de forces als seus pressupostos, i en aquest sentit Iceta ha reclamat als partits centrar el debat en el contingut de la proposta i oblidar línies vermelles i exclusions mútues.

Publicitat

D’altra banda, a l’entorn de la qüestió de l’independentisme, el líder dels socialistes catalans també ha considerat que propostes com la reforma del Codi Penal per modificar el delicte de sedició o els debats a l’entorn dels indults o l’amnistia serveixen per crear un “clima de diàleg i de nova perspectiva que és molt convenient”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes