El PP denuncia una “agenda oculta” del govern espanyol

Gamarra argumenta l'esmena a la totalitat perquè els comptes diuen "adéu" a la recuperació econòmica

La portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, ha denunciat que hi ha una “agenda oculta” del govern de Pedro Sánchez amb els “seus socis independentistes” perquè donin suport als pressupostos a canvi de cessions “que estan destruint el país”. I ha citat que aquestes cessions són els indults als presos de l’1-O, l’acostament dels presos d’ETA a les presons basques i eliminar el castellà com a llengua vehicular a les escoles. “No només no hi donarem suport, sinó que ho combatrem”, ha avisat Gamarra en el marc d’una convenció econòmica a Màlaga. També ha argumentat que han presentat una esmena a la totalitat als pressupostos perquè els comptes diuen “adéu a l’Espanya de la recuperació econòmica i a la creació de llocs de feina”.

Publicitat

La portaveu del PP ha defensat que la seva esmena a la totalitat planteja “un impuls reformista que modernitzi la competitivitat i reconstrueixi el teixit industrial i productiu espanyol”. En aquest sentit, ho ha contraposat amb els pressupostos del govern espanyol, que són “una gran mentida” i estan “obsolets” perquè estan basats en un “fals” escenari macroeconòmic.

Gamarra alerta que l’augment de la fiscalitat que preveuen els comptes del govern espanyol “atacarà les classes mitjanes espanyoles i els sectors econòmics” i ha assenyat que, mentrestant, Europa va en la direcció d’abaixar els impostos.

D’altra banda, la portaveu dels populars ha garantit que el seu partit defensarà les llibertats davant d’Europa i ha criticat els “atacs del govern espanyol a l’estat dret”. En aquest sentit s’ha referit a suprimir el castellà com a llengua vehicular i al pla contra les ‘fake news’. “Davant dels atacs a la llibertat educativa i al castellà com a llengua oficial i vehicular del sistema educatiu, el PP recorrerà al TC, a Europa i derogarà la reforma quan torni a la Moncloa; davant dels atacs a la llibertat de premsa, el PP també anirà a les institucions europees com ja va fer amb la reforma del CGPJ i com farà si s’utilitza l’estat d’alarma en excessiu i sense control parlamentari”, ha avisat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes