El Govern destinarà 306 milions d’euros a un nou paquet d’ajuts

La restauració i l'estètica reben 50 MEUR addicionals, la cultura 17,2 MEUR i l'esport i el lleure 30 MEUR

El Govern destinarà 306 milions d’euros addicionals a un nou paquet d’ajuts econòmics per als sectors més afectats per les restriccions per la pandèmia anunciades aquest dijous. Els diners, que provenen de l’augment del 0,2% del dèficit, inclouen una línia addicional de 50 milions d’euros per la restauració i l’estètica, que se sumen als 40 milions anunciats fa 15 dies. La cultura rebrà 17,2 milions, i també s’obrirà una línia de 20 milions per les entitats d’educació en el lleure, i una de 10 milions pels clubs esportius federats. A més, el Govern destinarà 125 milions al reforç de l’atenció social, ampliant el pressupost de la renda garantida de ciutadania i fent aportacions addicionals al Banc d’Aliments i Creu Roja.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes