“Prou repressió! Prou!”

El 131è president de la Generalitat lamenta la detenció de Josep Lluís Alay

Publicitat

El 131è president de la Generalitat, Quim Torra, ha criticat amb un missatge a Twitter l’operació de la Guàrdia Civil d’aquest dimecres, que ha detingut fins ara Oriol Soler, vinculat a ERC, Josep Lluís Alay, director de l’oficina de l’expresident Carles Puigdemont, i David Madí, excàrrec de CiU: “Prou repressió! Prou!”, ha exclamat Torra a la xarxa. El seu excap de gabinet, Joan Ramon Casals -ara director general de Coordinació Interdepartamental de Presidència-, ha denunciat que l’estat “vol imposar el règim de la por”. Segons ‘El Confidencial’, també estaria detingut Xavier Vendrell, exdirigent d’ERC. La Guàrdia Civil els investigaria per la seva vinculació amb el moviment Tsunami. Hi ha diverses entrades i registres en marxa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes