“La repressió no té fre”

Junqueres avisa que les conviccions i determinació del moviment "tampoc no en tenen"

El líder d’ERC i vicepresident legítim del Govern, Oriol Junqueras, ha criticat que “la repressió contra l’independentisme no té fre” després de les detencions que s’han practicat aquest dimecres per presumpte desviament de fons, i ha advertit que les conviccions i determinació del moviment tampoc no en tenen.

Publicitat

En un missatge a Twitter, Junqueras ha assegurat que l’independentisme no defallirà: “Per la llibertat, la justícia social i la república catalana”.

Aquestes declaracions es produeixen el mateix dia en què la Guàrdia Civil ha detingut David Madí, Xavier Vendrell, Oriol Soler i Josep Lluís Alay en una operació contra el presumpte desviament de fons públics a l’independentisme.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes