Confinament els caps de setmana: viure per treballar

Tanquen els bars i els restaurants i segueixo veient el metro ple cada matí. Decreten un toc de queda i el vagó segueix semblant una llauna de sardines. Confinar la població durant els caps de setmana canviarà alguna cosa de l’escena que vivim cada matí els qui ens hem de moure? La resposta és no.

M’agradaria poder enfocar aquest article en fer una crida desesperada a posar a disposició més transport públic per evitar aglomeracions, però la mesura que planteja -filtra- el Govern sobre el confinament als caps de setmana em sembla que no mesura, en cap moment, l’impacte psicològic que pot suposar que els dos únics dies de la setmana que serveixen per desconnectar t’imposin no sortir de casa.

No hi ha cap altra millor manera de dir a la població que viu per treballar que confinar el país els caps de setmana. Cal que comencin a desenvolupar les mesures calculant el cost psicològic que pot tenir.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.