Monarquia “anacrònica” i “corrupta”

Gaseni (AMI) recorda la designació franquista de Joan Carles I: "Només per aquest motiu ja haurien de plegar"

L’alcalde de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) i vicepresident de l’Associació Catalana de Municipis (AMI), Jordi Gaseni, ha titllat d'”anacrònica” i “corrupta” la monarquia borbònica i ha assegurat que “el model d’estat que el poble vol és la república catalana”. Ho ha dit en declaracions a la premsa durant l’acte de protesta que han organitzat diverses entitats independentistes contra la visita de Felip VI aquest divendres a Barcelona, on ha presidit una entrega de premis. Gaseni ha afirmat que “Catalunya no té rei” i ha assenyalat que el rei emèrit, Joan Carles I, és “hereu d’una monarquia imposada”. “Van ser nomenats i apadrinats per la dictadura feixista. Només per aquest motiu ja haurien de plegar”, ha reblat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes