“Ens vol passar per la cara que som un territori ocupat”

El líder de Demòcrates assenyala que el Borbó pertany a un llinatge que ha assassinat milers de catalans

El líder de Demòcrates, Antoni Castellà, ha afirmat que la presència avui de Felip VI i del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a Barcelona “vol passar per la cara que Catalunya és un territori ocupat”. Castellà, en el marc de la cadena humana al voltant de l’Estació de França, ha assenyalat que el Borbó pertany a un llinatge que “ha perseguit, represaliat i assassinat” milers de catalans i ha afegit que, fidel a això, Felip VI va deixar clar el 3 d’octubre del 2017 que “els catalans només son esclaus en el seu imperi”. Per al líder de Demòcrates, no és un debat entre monarquia o república, perquè això és un problema dels espanyols. “Nosaltres diem que no tenim rei i que no som Espanya”, ha conclòs.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes