Mas-Colell votarà el PDeCAT

Admet que les retallades del govern d'Artur Mas van posar en tensió el sistema sanitari

L’exconseller d’Economia durant els governs d’Artur Mas, Andreu Mas-Colell, ha celebrat aquest dimecres que el PDeCAT es presenti en solitari a les eleccions i ha assegurat que els votarà.

Publicitat

“Hi ha un sector de l’1-O, que és un model econòmic de centre, que creu en l’empresa i que el país ha de tirar endavant amb una combinació entre l’àmbit privat i el públic. Si es presenta el PDeCAT, votaré el PDeCAT”, ha assegurat en una entrevista a TV3 que ha recollit Europa Press.

Sobre les conseqüències del coronavirus, ha reconegut que les retallades que va implementar quan formava part del Govern van posar en tensió el sistema sanitari, però assegura que van salvar la situació: “Si la situació hagués estat fa 10 anys, hauria passat el mateix”.

“Cal muscular més el sistema sanitari. Calen 12.000 milions d’euros a Espanya. Necessitem un punt més del PIB per situar-nos en els nivells europeus”, ha precisat Mas-Colell.

Després de confiar que es podrà tornar a la normalitat el 2022, ha avisat que hi haurà negocis que no seran viables i considera necessari ajudar la transformació i redireccionar els treballadors.

Segons la seva opinió, es va desconfinar massa ràpid a causa de la importància del sector turístic, però l’economia no s’ha recuperat, ha avisat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes