“No sou benvinguts”: Felipe VI torna a Barcelona

Viatjarà divendres a Barcelona per participar en l'acte dels premis de la nova edició de BNEW, Barcelona New Economic Week

El Rei Felip VI i el president del Govern central, Pedro Sánchez, viatjaran divendres a Barcelona per participar en l’acte dels premis de la nova edició de BNEW, Barcelona New Economic Week, després de la polèmica absència del monarca del lliurament de despatxos a jutges a la capital catalana.

Publicitat

Segons ha informat Moncloa, serà el propi Felip VI el qui presideixi l’acte, un esdeveniment centrat en sectors com la indústria digital, el comerç digital i la logística, entre d’altres, i que comparteixen un comú denominador: la Nova Economia.

A més dels de premis, Felip VI i Sánchez visitaran junts l’start-up 3D Factory Incubator, en complir-se el seu primer any de vida a la Zona Franca de Barcelona. 3D Factory Incubator és la primera incubadora europea d’alta tecnologia en impressió en tres dimensions. El seu principal objectiu és albergar les 100 millors idees a Europa de negoci digital per als propers cinc anys.

El viatge del monarca a Barcelona es produirà dues setmanes després de la polèmica generada pel veto de l’Executiu a la seva presència en l’acte de despatxos als nous jutges. Precisament, aquesta decisió de l’Executiu va ser criticada pel president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Carlos Lesmes, que va expressar el seu “enorme pesar”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes