Puigdemont presenta JxCat com el “defensor insubornable” de l’1-O

"No obtindrem mai el millor Govern per més obedients que siguem en el marc autonòmic"

El líder del nou JxCat i president legítim de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha sostingut aquest diumenge que el seu partit serà “un defensor insubornable” de el 1-O a Catalunya, des de la pluralitat, la transversalitat i el compromís amb la independència.

Publicitat

En el discurs de clausura del congrés fundacional del partit, ha dit que JxCat segueix defensant els acords aconseguits per les forces independentistes en 2017: “Nosaltres som fidels a això, forma part que la política són conviccions i compromisos”.

A més, JxCat vol garantir que el Govern segueixi avançant amb la república catalana com a “nord”, ja que no els espanta superar el 50% dels vots a favor de la independència, ha dit Puigdemont.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes