Desgast i confrontació pacífica: el nou JxCat fixa la seva estratègia

Les properes eleccions a Catalunya "han d'obrir la porta a un nou embat per la república catalana, molt particularment si les llistes independentistes superen el 50%"

El nou JxCat ha fixat com a estratègia el “desgast del poder de l’Estat a Catalunya” a través de la confrontació pacífica per aconseguir la independència, en la ponència política del partit aprovada durant el seu congrés fundacional.

Publicitat

En el document, consultat per Europa Press, JxCat defensa que les properes eleccions a Catalunya “han d’obrir la porta a un nou embat per la república catalana, molt particularment si les llistes independentistes superen el 50%”; en aquest escenari, el partit considerarà sol·licitar la intervenció de la Unió Europea (UE) per forçar un referèndum, segons consta en la ponència.

Al congrés JxCat també ha aprovat la seva ponència organitzativa, en la qual s’accepta la doble militància “fins que hi hagi una eventual confrontació electoral” i es reconeixen els espais ideològics liberal, socialdemòcrata i d’esquerra dins de l’organització.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes