Torra demana que el pròxim Parlament a complir el “mandat de la ciutadania”

"O monarquia espanyola o república catalana"

El president inhabilitat, Quim Torra, ha emplaçat el pròxim Parlament a “ser fidel al mandat de la ciutadania: “O monarquia espanyola, o república catalana”. En la seva compareixença al ple específic al Parlament, on ha estat rebut amb llargs aplaudiments per una part de la cambra, Torra ha garantit que tot i la “repressió” l’independentisme no es rendirà del seu projecte polític i que, des de la responsabilitat que tingui, ell serà al seu costat si lideren “la ruptura democràtica” i “si segueixen el poble”. Torra ha comparat l’Estat epsanyol amb un “règim autoritari” per haver-lo inhabilitat per una pancarta i ha dit que és “inèdit” i “impensable” que això pugui passar a cap altre estat europeu.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes