I només és dimecres

Dilluns el president de la Generalitat, Quim Torra, fou inhabilitat. Començava el judici contra la Tamara Carrasco per incitació a desordres públics. L’exregidor d’ERC, Jordi Pesarrodona, era condemnat a catorze mesos d’inhabilitació i a una multa de 2.100 euros per desobediència.

Dimarts, bé, dimarts ja comença a animar-se el tema. El Suprem desestima els recursos de nul·litat de Puigdemont i Comín i determina que els dos polítics a l’exili no són eurodiputats. És igual que el Parlament Europeu no dubti de la possessió d’aquest càrrec. Per a Suprem no són eurodiputats, punt. Ah, espereu. I, ja posats a fer respectar encara més la justícia de l’Estat, l’Audiència Nacional absol Rodrigo Rato i els altres 33 acusats pel ‘Cas Bankia’. Total, què són 23.000 milions de rescat públic?

Quina il·lusió tot plegat, oi? Doncs només som a dimecres.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.