El PSC celebra el centralisme amb Madrid

Veu "molt positiu" i "lògic" el pacte que inclou restriccions a altres ciutats

Publicitat

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, veu de forma “molt positiva i molt lògica” l’acord assolit entre el Ministeri de Sanitat i la Comunitat de Madrid per aplicar mesures més contundents que ajudin a frenar l’expansió de la covid-19 en aquell territori. Unes restriccions, però, que es podran fer efectives també en ciutats de més de 100.000 habitants. “A unes mateixes circumstàncies, la mateixa resposta. Ens sembla molt bé que hi hagi un criteri que s’hagi d’aplicar quan es donin unes condicions”, ha manifestat Iceta, qui seguidament ha lloat la tasca del govern espanyol i del ministeri a l’hora de trobar “solucions per la via del diàleg, la negociació i el pacte”.

El dirigent socialista creu que el Consell Interterritorial de Salut farà seva aquesta proposta perquè “Madrid pugui reaccionar amb contundència i ben aviat a Madrid es pugui reaccionar amb la contundència que cal davant d’un desbordament de la pandèmia en la comunitat i que ens agafi preparats per si passa a qualsevol lloc d’Espanya tinguem els protocols i les mesures acordades”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes