Pensa malament, o molt malament

L’únic sentiment que va tenir Bartomeu amb les més de 20.600 signatures de la moció de censura és el de “sorpresa”. Ni vergonya, ni autocrítica, ni plantejar-se dimitir; sorpresa. Unes divuit hores després d’expressar aquesta sensació a TV3, la junta filtrava als mitjans que “esperen” que 5.000 signatures siguin invalidades perquè han estat “comprades”.

No penso malament, penso molt malament d’aquesta junta. Per què dona una xifra de 5.000? Perquè són les necessàries perquè la moció no prosperi. Per què tiren aquest missatge un diumenge al migdia? Perquè aviat s’ha de constituir la mesa que validarà les signatures.

Penso malament, molt malament d’aquesta junta. És la mateixa que amb el cas Neymar va pactar amb la fiscalia que el Club pagués 5M€ i fos culpable del delicte per així exonerar Rosell i Bartomeu. La que presumptament contracta serveis per difamar a l’oposició. Són aquests. Els qui s’agafen a la cadira i escupen toxicitat a tort i a dret per aguantar el poder. Però sabeu de qui penso bé, i molt bé? Dels treballadors del Club. De la seva honestedat i lleialtat als valors democràtics del Barça. Ells seran els garants d’un procés de validació on les intencions d’uns ja han quedat molt clares.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.