Casado compara l’ocupació il·legal amb la presidència de Torra

El president del PP reclama "seny" al Govern després del pronunciament del Suprem

Publicitat

El president del PP, Pablo Casado, ha comparat aquest dijous l’ocupació il·legal d’habitatges amb la presidència de Quim Torra, just el dia que el president de la Generalitat té la vista pel procés d’inhabilitació davant el Tribunal Suprem. Durant una visita al barri de la Salut de Badalona, on ha visitat famílies afectades per l’ocupació d’habitatges, Casado ha assegurat que el PP és “la força tranquil·la i necessària perquè no es vulneri la llei, ni amb l’ocupació d’habitatges, ni amb l’ocupació d’institucions”. Casado també ha aprofitat perquè “passi el que passi” al Suprem hi hagi “seny” al Govern, que ha qualificat de “bunyol” institucional.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes