Rovira carrega contra el “desgovern” i implora eleccions

"Ni el país ni l'independentisme es mereixen 6 o 8 mesos de desgovern. Si us plau acordem la data d'eleccions"

Publicitat

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha defensat que ni el país ni l’independentisme es mereixen en aquests moments 6 o 8 mesos de desgovern. “Si us plau, acordem la data de les eleccions”, ha insistit en una entrevista a Ser Catalunya. I és que, per a Rovira, cal aparcar els “retrets” i ha defensat que acordar la data electoral és posar fre a la ingerència del Tribunal Suprem amb la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra. D’altra banda, ha dit que és “difícil” trobar amb qui de JxCat acordar el nou escenari i ha lamentat que tenen més informació del que vol i de les intencions del partit de Carles Puigdemont per la premsa que a través de les reunions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes