Artadi demana no “blanquejar” l’estat espanyol

La vicepresidenta de JxCat diu que la voluntat és treballar l'estratègia conjunt si es pot al debat de política general

La vicepresidenta de JxCat, Elsa Artadi, ha defensat que no es poden convocar eleccions al Parlament abans que una eventual inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra, sigui ferma perquè suposaria “blanquejar” la situació de l’estat espanyol. En roda de premsa, Artadi ha afegit que l’estratègia conjunta de l’independentisme ha d’anar més enllà d’aquest “fet puntual” i que la voluntat és treballar-la, si es pot, en el marc del debat de política general del Parlament d’aquesta setmana. Artadi també ha replicat a ERC que “més democràcia vol dir fer bo el que vota el Parlament, que va investir Torra” i “més drets vol dir defensar el dret a la llibertat d’expressió i que no és cap delicte”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes