Encara més difícil

Avui l’independentisme torna al carrer en la que podria ser la mobilització adaptada a la covid més gran d’Europa. El context no pot ser més advers i complicat, però si hi ha un moviment capaç de superar un repte tan majúscul com aquest és l’independentista.

La pandèmia no pot ser una excusa per anar retallant drets, com el de manifestació. L’independentisme social s’ha de fer sentir, perquè si no el missatge que poden malinterpretar alguns que ocupen la cadira és que la seva gestió és bona. I, perdoneu, però ni de bon tros aquest Govern està en condicions de creure que en l’àmbit polític ho està fent bé.

Efectiu per neutralitzar la mobilització de l’octubre del 2019 a cops de porra i per retrocedir a les tesis més autonomistes. El d’avui és un bon dia per fer-se sentir i, per què no, fer realitat la mobilització adaptada a la covid més gran d’Europa.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.