Indignació total a Cs després que els expresidents del Parlament hagin demanat l’indult per a Forcadell

És una "vergonya"

Publicitat

El líder de Cs en el Parlament, Carlos Carrizosa, ha assegurat aquest dilluns que és una “vergonya” que els expresidents del Parlament Joan Rigol, Ernest Benach i Núria de Gispert hagin presentat una petició d’indult per a l’expresidenta de la Càmera catalana Carme Forcadell, empresonada pel referèndum de l’1-O.

“És una vergonya que els expresidents del Parlament demanin privilegis per qui va fer possible l’atropellament de l’Estatut i la Constitució des del nostre Parlament. Ja n’hi ha prou de presentar com herois als qui no respecten els ciutadans i trepitgen els seus drets i llibertats”, ha criticat en un missatge en el seu compte de Twitter recollit per Europa Press.

En una entrevista en RNE recollida per Europa Press, ha retret també les “habituals reticències” del PSC davant la proposta del seu partit de concórrer conjuntament amb el PP en les eleccions catalanes per guanyar a les forces independentistes.

En la seva opinió, el PSC sembla més encaminat a pactar un tripartit que a explorar aquesta possibilitat, per la qual cosa ha demanat “fer possible que la majoria social constitucionalista es visualitzi en el Parlament”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes