El Canadà concedeix una nova patent a Lleida.net

En el nostre procés d'expansió a Amèrica del Nord, que hauria de portar-nos a cotitzar a Nova York en els propers mesos, ser reconeguts per les autoritats canadenques és un pas clau per reforçar la nostra credibilitat internacional"

Publicitat

L’Oficina de Propietat Intel·lectual del Canadà (CIPO) ha concedit una nova patent a l’empresa espanyola de serveis tecnològics Lleida.net, amb una validesa de 20 anys, pel seu mètode de certificació en la recepció de correu electrònic.

Aquest mètode, desenvolupat pel fundador i director general de l’empresa, Sisco Sapena, ja ha rebut altres patents per part de les autoritats de la Unió Europea, els Estats Units i diferents països d’Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia.

“En el nostre procés d’expansió a Amèrica del Nord, que hauria de portar-nos a cotitzar a Nova York en els propers mesos, ser reconeguts per les autoritats canadenques és un pas clau per reforçar la nostra credibilitat internacional”, ha destacat Sapena en un comunicat.

La companyia ha subratllat que el seu mètode de certificació del correu electrònica s’utilitza actualment per empreses del sector de la banca, les assegurances i empreses de subministraments, i per entitats esportives per a les subhastes de drets.

Igualment, els serveis postals de quatre països d’Àfrica i Amèrica Llatina ho empren per construir apartats de correus electrònics i poder donar servei als seus ciutadans.

Lleida.net compte actualment amb 185 patents concedides a nivell mundial sobre mètodes de certificació, notificació, recepció i contractació ‘online’. Els seus mètodes són reconeguts com a vàlids per certificar les notificacions legals en processos de contractació per les autoritats d’uns 75 països.

SUPERA ELS 100 MILIONS DE VALOR EN BORSA
El valor borsari de Lleida.net, que cotitza en la Borsa de Madrid, va superar al tancament de mercat d’ahir per primera vegada els 100 milions d’euros.

L’empresa va anunciar recentment la seva intenció de sortir a cotitzar en els propers mesos en la Borsa de Nova York, en concret en el segment OTCQX de l’OTC Markets.

A aquest efecte, la junta general d’accionistes de la companyia es reunirà a mitjan setembre per votar i si escau aprovar, aquesta nova sortida a Borsa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes