L’Observatori Contra l’Homofòbia vol que El Homrani doni explicacions

Demana informació sobre les agressions de Sitges i reclama al Síndic que faci una investigació sobre els fets

Publicitat

L’Observatori Contra l’Homofòbia ha reclamat als grups parlamentaris que demanin la compareixença urgent del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, “per explicar l’augment de la lgtbifobia i els greus fets de Sitges i les mesures i accions que s’han realitzat”. L’entitat també insisteix en reclamar l’aprovació del reglament del règim sancionador de la Llei 11/2014. Dimarts passat els mossos van detenir 22 joves per agredir indiscriminadament vianants als carrers de Sitges i a una desena d’aquests arrestats els van imputar un delicte d’odi i discriminació per atacar una parella per la seva orientació sexual.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes