Les estrenes de cinema d’aquesta setmana

'Un amigo extraordinario' amb Tom Hanks i 'La boda de Rosa' amb Sergi López i Candela Peña arriben a la gran pantalla

Les sales de cinema continuen afrontant un mes excepcionalment buit d’estrenes per la covid-19. Tanmateix, un dels grans protagonistes de la cartellera aquest divendres serà el retorn de l’actor Tom Hanks amb l’estrena del ‘biopic’ nord-americà ‘Un amigo extraordinario’ dirigit per Marielle Heller. També seran protagonistes de la setmana Sergi López i Candela Peña, amb la projecció a les sales de la darrera pel·lícula d’Icíar Bollaín, ‘La boda de Rosa’. A banda, els cinemes catalans acolliran comèdies per a tots els públics, com la cinta d’animació familiar ‘Trasto’, de Kevin Johnson, el drama còmic ‘El glorioso caos de la vida’, de Shannon Murphy, i la comèdia política ‘Un plan irresistible’.

Publicitat

‘Un amigo extraordinario’

Preestrenada al Festival de Toronto, ‘Un amigo extraordinario’ és una de les pel·lícules destacades de la cartellera. El nord-americà Tom Hanks és l’estrella d’aquest drama biogràfic que s’inspira en l’amistat entre el presentador d’un programa per a nens dels anys 60, Fred Rogers, i el periodista Lloyd Vogel que descobrirà una nova perspectiva de la vida gràcies a la simplicitat de Rogers. El paper secundari de Hanks en aquesta pel·lícula li va valdre la nominació com a millor actor secundari als darrers Premis Oscar, Globus d’Or i Bafta.

‘La boda de Rosa’

L’última proposta dirigida per Icíar Bollaín, ‘La boda de Rosa’, compta amb la interpretació de Sergi López, Candela Peña i Nathalie Poza. Al film, la protagonista fa 45 anys i se n’adona que vol donar un gir a la seva vida, però la seva família no li posarà les coses fàcils.

‘Trasto’

Dirigida al públic familiar, ‘Trasto’ és la proposta d’animació de la setmana i arriba de la mà d’un excèntric gos anomenat Trouble. L’animal, després d’una vida plena de luxes i sense cap mena de dificultat, queda orfe i ha d’aprendre a sobreviure al món real mentre fuig de l’ambició dels fills de la seva antiga propietària, que volen cobrar l’herència.

‘El glorioso caos de la vida’

Entre la comèdia i el drama, ‘El glorioso caos de la vida’ posarà el punt tragicòmic de la setmana. A la pel·lícula, una adolescent pateix una malaltia terminal i s’enamora d’un traficant de drogues, que els seus pares comencen desaprovant. A poc a poc, la protagonista descobreix el significat de l’amor però sobretot de viure cada dia com si fos el darrer. Eliza Scanlen, Toby Wallace i Ben Mendelsohn conformen el repartiment.

‘Un plan irresitible’

La producció nord-americana ‘Un plan irresistible’ és una divertida comèdia sobre el que succeeix al conservador estat de Wisconsin quan un veterà retirat decideix postular-se a l’alcaldia d’una petita ciutat. La producció està escrita i dirigida per Jon Stewart, i compta amb la interpretació de Steve Carell, Rose Byrne, Chris Cooper i Mackenzie Davis.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes