El Govern ofereix més de 4.000 cursos gratuïts en línia a través de Coursera

Aplicacions, big data, intel·ligència artificial, robòtica, blockchain o disseny de videojocs, entre les formacions

El Govern ha arribat a un acord amb la plataforma d’educació virtual Coursera per oferir un catàleg formatiu en línia amb més de 4000 cursos gratuïts. Algunes de les formacions corresponen a desenvolupament web i aplicacions mòbils, big data, intel·ligència artificial, robòtica, blockchain o disseny de videojocs. També es possibilita la formació en la perspectiva de gènere en l’àmbit de les TIC, l’emprenedoria social i la innovació social digital. L’oferta formativa se centra en competències digitals però també inclou propostes en matemàtiques, ciències socials, salut, idiomes, arts i humanitats o desenvolupament personal, entre d’altres. La iniciativa està impulsada per Barcelona Digital Talent.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes