La persecució judicial contra ERC no cessa

El TSJC confirma el processament de Jové i Salvadó

La Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs de l’ex-secretari general de Vicepresidència i Economia de la Generalitat, Josep Maria Jové, i del també diputat i exsecretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, contra la seva ordre de processament.

Publicitat

Així, la sala rebutja el recurs contra la interlocutòria de la jutgessa instructora, que el 23 d’abril va desestimar un recurs anterior contra el seu processament, ha informat el TSJC.

Per aquesta causa, Jové i Salvadó van ser citats a declarar l’11 de març per presumpta desobediència, malversació i revelació de secrets en l’organització del referèndum de l’1-O: tots dos van comparèixer davant el tribunal i es van acollir al seu dret a no declarar.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes